Mengenai Trading Dinar

Amaran
Mengamalkan apa yang saya tulis di sepanjang blog ini tanpa merujuk kepada Dalil dari Al-Quran dan Al-Hadith yang semakna atau hampir semakna dengannya, bukanlah tindakan yang bijak. Sebaliknya rujuk dahulu kepada yang lebih mengetahui. Silalah bertindak dengan bijak kerana penulis hanyalah sekadar memberi pendapat kepada diri sendiri.

Sekadar Pandangan
Blog ini wujud atas niat penulis nak berkongsi mengenai pelbagai isu-isu yang berlaku pada hari ini. Tiada matlamat khusus dalam penulisan ini. Cuma ia sekadar usaha penulis untuk membuat anda berfikir seterusnya.

Bukan Medan Tunjuk Pandai
Sekali lagi diulang, blog ini wujud untuk memberi peluang kepada pembaca berfikir dan mengkaji. Dan bukan tempat penulis atau pembaca untuk tunjuk pandai.

Matawang vs Emas
Blog ini juga diwujudkan sebagai saluran menyampaikan maklumat dan panduan berkaitan dinar emas yang menjadi sumber kekuatan ekonomi Islam dan untuk menggalakkan orang ramai menyimpan emas dan perak.

Bukan Pakar
Maafkan penulis jika kurang hikmah dalam penulisan di sepanjang blog ini, dan terima kasih kerana berlapang dada membaca secebis ilmu dan maklumat tentang kewangan seluruh dunia dari kaca mata seorang hamba yang hina ini.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...